Alopesan 400


   Inhoud
Capsules: 90 capsules
Lotion: 250 ml
   Geadviseerd gebruik
Basiskuur (capsules)
Twee maal daags n capsule bij de maaltijd met water innemen. En kuur is voldoende voor 45 dagen. Minimale gebruiksduur: drie maanden (twee kuren).

Lotion
En keer daags voldoende lotion (circa 10 pompjes) op de hoofdhuid aanbrengen en vervolgens goed inmasseren. Niet uitwassen. En flacon Alopesan 400 haarlotion is voldoende voor drie maanden.

Overschrijd de geadviseerde, dagelijkse dosering niet.
   Samenstelling
Basiskuur (capsules)
Alopesan 400 bestaat uit een (vernieuwde) krachtige formule van: Sabal serrulat (ook wel: Saw Palmetto) extract (100 mg), in een concentratie van 4:1 (100 mg = 400 mg Sabal serrulat), Beta-sitosterol (50 mg) en Zinksulfaat (20,6 mg = 7,5 mg zink - 50% ADH)) en Biotine (100mcg - 67% ADH) voor het behoud van de bestaande haargroei en ter ondersteuning van het haargroeiproces, MSM (100 mg), voor het behoud van de souplesse van het collageen, Bamboe silica (75 mg) om het haarzakje te voeden en haren te laten groeien en Inositol (100 mg) en Niacine (15 mg - 83% ADH) voor een optimale opname van de bestanddelen. Alopesan 400 is alleen geschikt voor mannen.

Lotion:
Aqua, Spiritus Ketonus, Propyleen Glycol, Methylchloroisothiazolinone, PPG2 Ceteareth 9, Wintergreen olie, Citroenzuur, E107, E122-151. Deze samenstelling stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, voedt de hoofdhuid en de haarwortels en stimuleert zo de haargroei en de kwaliteit van de haarfollikel.
   Garantie
Vitamust garandeert de kwaliteit van dit product. Klik hier voor onze tien kwaliteitsgaranties. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze 24-uurs helpdesk.
   Overige Informatie
Alopesan 400 bevat geen gist, mas, tarwe, suiker of andere zoetstoffen, melkproducten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit product is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Hou het product uit de buurt van kinderen. Bewaar het op kamertemperatuur op een droge plaats. Zoals bij elk voedingssupplement is het raadzaam een arts te raadplegen ingeval u zwanger bent, borstvoeding geeft of een gezondheidsprobleem heeft.
   Gratis nieuwsbrief
Met de gratis gezondheidsnieuwsbrief van Vitamust ontvangt u wekelijks handige gezondheidstips en informatie over Vitamustproducten (privacy statement).


Alopesan 400: Haargroeimiddel met bewezen werking
Alopesan 400 (...) geldt als een natuurlijke variant op finasteride en dutasteride. Veel mannen die een beetje huiverig zijn voor deze medicijnen kiezen voor dit natuurlijke alternatief. In onderzoeken met saw palmetto worden aanzienlijk minder bijwerkingen gerapporteerd.
(Men's Health, november 2003)
Alopesan 400
Helpt bij behoud van uw haar en stimuleert nieuwe haargroei. Nieuw!: Nu met haargroei stimulerende lotion voor ng beter resultaat.

Toepassing:
  De ideale haarformule voor mannen
  Helpt zowel in de kruin als de voorkant van de schedel ('inhammen')
  Stimuleert nieuwe haargroei
  Voedt de haarzakjes en haarwortels
  Houdt het collageen (hoofdhuid) soepel
  Op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten

Uw eigen haar
Alopesan 400 helpt om op natuurlijke wijze uw eigen haardos te behouden. Bovendien stimuleert Alopesan 400 nieuwe haargroei.

Onderzoek
De werking van Alopesan 400 als natuurlijke product voor behoud van uw haar en nieuwe haargroei is uitgebreid onderzocht. De werking van de ingredinten van Alopesan 400 is aangetoond in 2006 en nog eens bevestigd in 2012. Een samenvatting van het meest recente en baanbrekende onderzoek kunt u lezen op Pubmed (Klik hier en hier).

Wat doet Alopesan 400
Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten heeft Vitamust Alopesan 400 samengesteld. Alopesan is geschikt voor alle leeftijden, maar is opmerkelijk effectief bij mannen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

Alopesan 400 basiskuur (capsules)
1. Helpt bij het behoud van uw haar
2. Stimuleert nieuwe haargroei
3. Houdt de huid rond de haarwortel soepel
4. Voedt het haarzakje en de haarwortel van binnenuit


Alopesan 400 haarlotion Nieuw!
1. Aanvullend op de inwendige basiskuur
2. Voedt de hoofdhuid en haarwortel
3. Stimuleert de haargroei
4. Verbetert de kwaliteit van het haar.
Voor het behoud van uw eigen haar en nieuwe haargroei
   Direct bestellenKlik hier als u meerdere Vitamust-producten wilt bestellen  
Ja, ik bestel Alopesan 400 en betaal ter introductie gn € 65,- maar slechts € 49,-
per kuur van 45 dagen! De aanvullende Alopesan 400 haarlotion bestel ik desgewenst mee en kost tijdelijk gn € 65,- maar slechts € 49,-. En flacon is voldoende voor 90 dagen. Ik ontvang mijn bestelling in een discrete verpakking thuisbezorgd.

Alopesan 400 basis: 1 2 3 4
Alopesan 400 lotion: 1 2 3 4
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Gratis nieuwsbrief:Ja Nee
Privacy
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. U ontvangt geen ongewenste reclame of producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op uw verzoek verwijderen wij uw gegevens uit onze database. Lees meer...
Combinatie aanbieding
JA, ik bestel tevens Energie Booster, een vitaliserend vitaminen- en kruidenpreparaat (met vitamine B-complex, C en E en Medicago sativa) dat belangrijk is voor de doorbloeding en de kwaliteit van huid, nagels en haren. In combinatie met Alopesan 400 betaal ik geen € 29,95 maar slechts € 24,95 voor een 90-dagen dosering. (aanklikken indien gewenst).

Betalingswijze (alleen in nederland):
Ik betaal het verschuldigde bedrag (inclusief 5,25 euro verzendkosten) via iDeal

Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50
Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

         Copyright 2003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl