Fitness Booster


   Video: Kenny Thompson

De bekende personal trainer en fitnessinstructeur Kenny Thompson (bekend van o.a. 2Unlimited en T-Spoon) legt uit waarom hij de Fitness Booster gebruikt en adviseert aan zijn trainees. Zie ook Ken's Fitness.
   Inhoud
90 capsules
   Geadviseerd gebruik
Op trainingsdagen per dag drie Fitness Booster capsules tijdens de maaltijd die voorafgaat aan de training in n keer met water innemen.

BELANGRIJK: De Fitness Booster werkt ook op niet-trainingsdagen. Het is belangrijk dat de Fitness Booster ook dan wordt ingenomen, zodat het effect maximaal is.

Op niet-trainingsdagen per dag twee tot drie Fitness Booster capsules tijdens de maaltijd innemen verspreid over de dag (bij voorkeur tijdens het ontbijt en de lunch).

En verpakking bevat 90 capsules en is dus bij twee tot drie capsules per dag voldoende voor 30 tot 45 dagen.
   Samenstelling
Sarsparilla 200 mg, Siberische ginseng 70 mg, DMAE 37 mg, OPC (uit pijnboompit) 19 mg, vitamine E 10 mg (100% ADH), vitamine B6 2 mg (100% ADH), vitamine B1 1 mg (70% ADH).
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (Voedingsraad)
* ADH niet vast gesteld
   Garantie
Vitamust garandeert de kwaliteit van dit product. Klik hier voor onze tien kwaliteitsgaranties. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze 24-uurs helpdesk.
   Overige Informatie
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Zwangeren, borstvoeding gevende vrouwen en kinderen tot 12 jaar in overleg met een arts. Mensen die depressief zijn of lijden epilepsie mogen DMAE uitsluitend onder supervisie van een deskundige gebruiken.

Fitness Booster bevat geen gist, mas, tarwe, suiker of andere zoetstoffen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
   Gratis nieuwsbrief
Met de gratis gezondheidsnieuwsbrief van Vitamust ontvangt u wekelijks handige gezondheidstips en informatie over Vitamustproducten (privacy statement).
Fitness Booster
Meer sppiermassa, uithoudingsvermogen en lichamelijke prestaties. Nieuwe formule

Toepassing:
  Helpt bij spiervorming en kracht
  Stimuleert de omzetting van vet- naar spierweefsel
  Helpt lichamelijke prestaties
  Helpt bij het vergroten van het uithoudingsvermogen
  Helpt extra energie te geven
  Veilig en zonder bijwerkingen

Versnelde spieropbouw
Haal meer rendement uit uw workout en fitness, aerobics want daarmee neemt uw spiergroei toe. Op natuurlijke en veilige wijze. De Fitness Booster bevat Sarsparilla, een kruid dat traditioneel wordt gebruikt om de spiergroei te stimuleren en het uithoudingsvermogen te vergroten. De combinatie met chroom, dat de omzetting van vet- naar spierweefsel bevordert maakt de Fitness Booster tot een superkrachtige spierversterker. Natuurlijk en zonder bijwerkingen. En de Fitness Booster doet meer.

Meer uithoudingsvermogen
Dat mensen in continenten zoals Afrika en het Verre Oosten van nature fysiek en mentaal fitter, gespierder en energieker zijn blijkt te komen door gewone voedingsstoffen die in de Westerse cultuur vrijwel niet voorkomen, zo valt elders te lezen. De Fitness Booster bevat daarom ook Eleutherococcus senticosus (Siberische ginseng) en DMAE die in de juiste dosering de capaciteit en het zuurstofgebruik van de spieren verhogen. Dat resulteert niet alleen in meer spiergroei, maar ook in een hoger energie niveau en een beter uithoudingsvermogen. De OPC's afkomstig uit pijnboompitten, versterken dit effect.

Meer energie
De Fitness Booster bevat bovendien een geoptimaliseerde dosering vitamine B1 en B6. Deze helpen om de toegenomen behoefte om energie vrij te maken tijdens het sporten. Vitamine E heeft een sterke antioxidant werking en zorgt hierdoor dat het lichaam beter bestand is tegen de geleverde inspanning.

Aanbevolen door personal trainers
De Fitness Booster wordt aanbevolen door personal trainers en fitnessinstructeurs, zoals Kenny Thompson (bekend van o.a. 2Unlimited en T-Spoon). Klik hier om te zien waarom hij de Fitness Booster gebruikt en adviseert.


Versnelt de spieropbouw, geeft energie en verbetert uw uithoudingsvermogen

5/5 sterren op Drogisterij.net (beoordeling van klanten)
   Direct bestellenKlik hier als u meerdere Vitamust-producten wilt bestellen  
Ja, ik bestel Fitness Booster en betaal geen € 65,- maar slechts € 49,-

Gewenst aantal: 1 2 3 4
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Gratis nieuwsbrief:Ja Nee
Privacy
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. U ontvangt geen ongewenste reclame of producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op uw verzoek verwijderen wij uw gegevens uit onze database. Lees meer...
Combinatie aanbieding
JA, ik bestel tevens de Energie Booster, een vitaliserend vitamine- en kruiden preparaat, belangrijk voor de dagelijkse energiehuishouding. In combinatie met de Fitness Booster betaal ik geen € 29,95 maar slechts € 24,95 (incl. btw) voor een 90-dagen dosering. (aanklikken indien gewenst).

Betalingswijze (alleen in nederland):
Ik betaal het verschuldigde bedrag (inclusief 5,25 euro verzendkosten) via iDeal

Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50
Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

         Copyright 2003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl