Exclusieve zelfzorg-producten via internet


Vitamust Specials

Vitamust Gezond zijn en blijven
Vitamust
Vitamust ontwikkelt, produceert en levert gezondheidsbevorderende vitamine- en kruidensupplementen van topkwaliteit op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Vitamust levert onder meer aan voedingsdeskundigen, diŽtisten, topsporters en aan iedereen die bewust en gezond wil leven. Op natuurlijke wijze. Vitamust is een 100% onderdeel van Gustavsson Vandermark BV, gevestigd te Den Haag.

Waarom Vitamust?
Vitamust wil een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Vitamust maakt en levert natuurlijke voedingssupplementen op wetenschappelijke basis die de gezondheid aantoonbaar bevorderen. De kwaliteit van onze producten en de wensen van de gebruiker staan daarbij centraal. De unieke kwaliteit van Vitamust-producten wordt gegarandeerd in een tiental kwaliteitsgaranties. Niet alleen de kwaliteit van onze producten, ook die van onze dienstverlening telt. Dankzij internet kan Vitamust door middel van een productwijzer en een interactieve test consumenten optimaal voorlichten over zijn of haar behoefte aan voedingssupplementen. Bovendien geven de deskundige medewerkers van Vitamust via email binnen 24 uur antwoord op vragen en opmerkingen.

Topkwaliteit en veiligheid
Omdat gezondheid uw grootste goed is, staan kwaliteit ťn veiligheid bij Vitamust voorop.

1. Eersteklas, 100% natuurlijke ingrediŽnten
2. Constante kwaliteit door gestandaardiseerde teelt
3. Optimale samenstelling
4. Wetenschappelijk gefundeerd
5. Veiligheid
6. Gecertificeerd productieproces
7. Gebruikersgemak
8. Duidelijke voorlichting
9. Geconditioneerde opslag en verwerking
10. 14-dagen terugstuurgarantie

Lees hier meer over onze tien kwaliteitsgaranties.

Veilig bestellen en betalen
Via ons bestelformulier of rechtstreeks via de productpagina's kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling plaatsen. Wij leveren uw bestelling binnen enkele dagen. Wereldwijd! Uw order wordt verwerkt en verzonden door medewerkers van Drogisterij.Net, de grootste internetdrogist van Nederland. Een waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Drogisterij.Net is lid van Thuiswinkel.org. Uw bestelling wordt afgeleverd door PostNL.

U kunt op diverse manieren betalen.

iDeal (Alleen in Nederland)
Indien u een Nederlandse bankrekening heeft kunt u eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank met behulp van iDeal.

Onder rembours (Alleen in Nederland)
Indien u uw bestelling onder rembours laat bezorgen, betaalt u pas bij ontvangst aan de bezorger van PostNL. Indien u op dat moment niet aanwezig bent, laat de postbesteller een afhaalbericht achter waarmee u uw bestelling op het postkantoor kunt afhalen en betalen.

Bankoverboeking (Wereldwijd)
Bestelt u van buiten Nederland, dan kunt u betalen met een (internationale) bankoverboeking. Uw bestelling wordt direct verzonden zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Leveringsvoorwaarden
Op bestellingen en leveringen van Vitamust zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden van Vitamust.

Adresgegevens
Gustavsson Vandermark Orthomoleculair Laboratorium BV
Zuidwal 14
2512 XS AD Den Haag
(0187) 49 09 14
klantenservice@vitamust.nl

KvK Haaglanden 27260612
Registratiekamer (Wet Persoonsregistratie): P-0021947

        © Copyright 2003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl