Spieren- en Gewrichten Booster


   Inhoud
90 capsules
   Geadviseerd gebruik
Drie capsules per dag met ruim water innemen. Overschrijd de geadviseerde, dagelijkse dosering niet.
En verpakking bevat 90 capsules en is dus bij 3 capsule per dag voldoende voor 1 maand.
   Samenstelling
Glucosamine 1500 mg (uit 2550 mg Glucosaminesulfaat), Bamboe extract 105 mg, MSM 100 mg, Druivenpit extract 100 mg, Duivelsklauw extract 100 mg, vitamine C 90 mg, vitamine D 2,5 mcg, vitamine K 250 mcg, Koper 1000 mcg, Mangaan 1 mg.
   Garantie
Vitamust garandeert de kwaliteit van dit product. Klik hier voor onze tien kwaliteitsgaranties. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze 24-uurs helpdesk.
   Overige Informatie
De Gewrichten Booster bevat geen gist, mas, tarwe, suiker of andere zoetstoffen, melkproducten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit product is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Hou het product uit de buurt van kinderen. Bewaar het op kamertemperatuur op een droge plaats. Zoals bij elk voedingssupplement is het raadzaam een arts te raadplegen ingeval u zwanger bent, borstvoeding geeft of een gezondheidsprobleem heeft.
   Gratis nieuwsbrief
Met de gratis gezondheidsnieuwsbrief van Vitamust ontvangt u wekelijks handige gezondheidstips en informatie over Vitamustproducten (privacy statement).
Gewrichten Booster
Voor het behoud van soepele gewrichten


Toepassing:
  Soepel houden van gewrichten
  Intensief beeldschermwerk en muisgebruik
  Het soepel houden van pezen en spieren
  Zwaar, lichamelijk werk
  Intensieve sport

Gewrichten
Het functioneren van onze gewrichten kan negatief worden benvloed door zware belasting (bijvoorbeeld bij sport, beeldschermwerk of computermuisgebruik, maar ook ouderdom). Met de Gewrichten Booster ondersteunt u de werking van uw gewrichten.

Herstel en onderhoud
Vitamust Gewricht Booster is een hoogwaardig voedingssupplement voor het behoud van soepele gewrichten. Het bevat uiteraard Glucosamine. Dit heeft een positieve invloed op het kraakbeen in de gewrichten. Zo helpt het de gewrichten soepel te houden. Daarnaast bevat het een hoogwaardig Bamboe extract. Dit is een natuurlijke bron voor silicium, een mineraal dat belangrijk is voor gezonde botten. Druivenpit extract en Duivelsklauw hebben sterke eigenschappen als antioxidant en helpen zo het lichaam in de strijd met vrije radicalen. Ze dragen bij aan het soepel houden van de gewrichten.


Geen enkel ander product van Vitamust kent zoveel trouwe gebruikers als de Gewrichten Booster
   Direct bestellenKlik hier als u meerdere Vitamust-producten wilt bestellen  
Ja, ik bestel de Gewrichten Booster en betaal slechts € 34,95

Gewenst aantal: 1 2 3 4
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Gratis nieuwsbrief:Ja Nee
Betalingswijze (alleen in nederland):
Ik betaal het verschuldigde bedrag (inclusief 5,25 euro verzendkosten) via iDeal

Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50
Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

   Copyright 2003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl