Tien kwaliteitsgaranties


Vitamust Specials

Vitamust Gezond zijn en blijven
Bij Vitamust staat topkwaliteit voorop.
Juist als het om gezondheid gaat is alleen het beste goed genoeg, is onze filosofie. Van de research- en laboratoriumfase, de productie tot aan de opslag en uitlevering van onze producten: als geen ander besteedt Vitamust maximale aandacht aan kwaliteit. Als enige garanderen wij de kwaliteit van onze producten, productie en levering, vervat in tien kwaliteitsgaranties.

Tien kwaliteitsgaranties

1. Eersteklas, 100% natuurlijke ingrediŽnten
In tegenstelling tot veel supplementen die in supermarkten of drogisterijen verkrijgbaar bestaan Vitamust vitamine- en kruidenpreparaten voor 100% uit natuurlijke ingrediŽnten. Natuurlijke vitamines worden bijvoorbeeld vaak beter opgenomen omdat ze bijvoorbeeld beter herkend worden door het lichaam (bijv vitamine E) of omdat er bijvoorbeeld, in het geval van vitamine C, natuurlijke bioflavonoiden bij zitten, die de opname door het lichaam verbeteren. Vitamust-producten bevatten geen maÔs, tarwe, suiker of andere zoetstoffen, melkproducten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

2. Constante kwaliteit door gestandaardiseerde teelt
De ingrediŽnten van alle Vitamust producten zijn afkomstig van planten, vruchten en kruiden die gestandaardiseerd en onder zeer strenge condities worden geteeld. Aangezien geen enkele plant hetzelfde is, is het belangrijk dat aan de kwaliteit van deze ingrediŽnten hoge eisen worden gesteld. Vitamust betrekt grondstoffen enkel en alleen van leveranciers die de hoogste kwaliteit teelt kunnen waarborgen. De kwaliteit van de ingrediŽnten wordt bovendien door onze eigen inspecteurs gecontroleerd, voordat deze in onze producten worden verwerkt. Bij de minste of geringste afwijking wordt een geteelde plant of kruid afgekeurd en niet verwerkt. Daardoor kunnen wij de constante kwaliteit van onze producten garanderen.

3. Optimale samenstelling
De producten van Vitamust zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, apothekers, en orthomoleculair deskundigen. Per werkzame stof wordt altijd het bestanddeel geselecteerd dat het beste door het lichaam wordt opgenomen en dat de werking van andere bestanddelen versterkt. Welk product u ook bestelt, u kunt er zeker van zijn dat de samenstelling is geoptimaliseerd voor het doel waarvoor u het gebruikt.

4. Wetenschappelijk gefundeerd
De natuur is een rijke bron van gezondheids bevorderende grondstoffen. Naar de werking van voedingsstoffen wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek verricht. Vitamust verwerkt alleen ingrediŽnten in haar producten, waarvan de positieve invloed ťn veiligheid wetenschappelijk en/of empirisch is komen vast te staan.

5. Veiligheid
Vitamust verwerkt geen ingrediŽnten in haar producten die bijwerkingen kunnen veroorzaken. Vitamust hanteert hierbij een strenger regime dan de Nederlandse wetgeving voorschrijft. Dat komt omdat Vitamust zich baseert op internationale, wetenschappelijke inzichten en deze direct toepast. Het duurt vaak enkele jaren voordat deze inzichten worden vertaald in wetgeving en ook andere leveranciers zich hieraan conformeren.

6. Internationale standaarden
Alle Vitamust-producten worden geproduceerd in Nederland, dus volgens de strengste Europese en Nederlandse kwaliteits- en hygiŽne-eisen. De Nederlandse regels op dat gebied horen tot de strengste ter wereld. Het productieproces is gebaseerd op HACCP (Hazard Analysis Crititical Control Points) en voldoet aan de GMP-standaarden (Good Manufacturing Practice) die gelden voor de farmaceutische industrie. Vitamust is verder gehouden aan de Warenwet en werkt mee aan keuringen en controles door de Voesel en Waren Autoriteit.

7. Gebruikersgemak
Gebruikersgemak staat bij Vitamust producten voorop. Vitamust-capsules zijn gemakkelijk slikbaar. Tenzij anders geadviseerd kunt u volstaan met ťťn capsule per dag. Bij slikproblemen zijn de capsules van Vitamust-prodcuten heel gemakkelijk uit elkaar te halen, zodat de inhoud (met water) los kan worden ingenomen.

8. Duidelijke voorlichting
Vitamust probeert klant via deze website degelijk voor te lichten over haar producten. In de productinformatie kunt u lezen welke gezondheidseffecten een bepaald product heeft. Vitamust-producten zijn goed voor uw gezondheid en hebben een preventieve werking. Hierin ligt ook direct de beperking van onze producten besloten. Vitamust producten zijn goed voor de gezondheid, maar het zijn geen geneesmiddelen. Bij aandoeningen of ziekte adviseren wij altijd een arts te raadplegen voor een passende behandeling.

9. Geconditioneerde opslag en verwerking
Voordat Vitamust-producten worden verzonden, worden ze onder optimaal geconditioneerde voorwaarden verpakt en opgeslagen, zodat de kwaliteit volledig wordt gewaarborgd. Bij de verwerking van de orders worden de strengste hygiŽne- en veiligheidseisen gehanteerd. Ook aan bestellen en betalen hebben we veel aandacht besteed. U kunt op diverse manieren eenvoudig ťn veilig betalen.

10. 14-dagen terugstuurgarantie
Indien u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen kostenloos aan ons terugsturen. Let op: reeds geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.


Heeft u nog vragen?
Als geen ander hecht Vitamust aan het contact met zijn klanten. Vitamust beantwoordt vragen en opmerkingen via email op werkdagen altijd binnen 24 uur. Ook bij vragen over levering, betaling en gebruik reageren wij direct. U kunt ons per email bereiken via klantenservice@vitamust.nl of telefonisch (op werkdagen) op (0187) 49 09 14. Ons team is u graag van dienst.

        © Copyright 2003-2009, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl - Partnerprogramma