FaceLift Verjongings Booster


   Inhoud
90 capsules
   Geadviseerd gebruik
Per dag twee FaceLift Verjongings Booster capsules tijdens de maaltijd met water innemen. Optimaal resultaat verkrijgt u in combinatie met de Energie Booster (incl. B-complex).
Eén verpakking bevat 90 capsules en is dus bij 2 capsule per dag voldoende voor 45 dagen. Overschrijd de geadviseerde, dagelijkse dosering niet.
   Samenstelling
De FaceLift Verjongings Booster is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten die stuk voor stuk een bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit van huid-, hals en oogweefsel: Vaccinium myrtillus 100 mg, vitamine C 60 mg (100% ADH), Citrusbioflavnoiden 25% 50 mg, Viola tricolor herba 37,5 mg, Druivenpit extract 50% 25 mg, Pijnboombast extract 95% 15 mg, vitamine E 10 mg (100% ADH), Betacaroteen 25% 5mg, Biotine 150 mcg (100% ADH), Selenium (25 mcg).
   Garantie
Vitamust garandeert de kwaliteit van dit product. Klik hier voor onze tien kwaliteitsgaranties. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze 24-uurs helpdesk.
   Overige Informatie
De FaceLift Verjongings Booster bevat geen gist, maïs, tarwe, suiker of andere zoetstoffen, melkproducten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit product is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Hou het product uit de buurt van kinderen. Bewaar het op kamertemperatuur op een droge plaats. Zoals bij elk voedingssupplement is het raadzaam een arts te raadplegen ingeval u zwanger bent, borstvoeding geeft of een gezondheidsprobleem heeft.
   Gratis nieuwsbrief
Met de gratis gezondheidsnieuwsbrief van Vitamust ontvangt u wekelijks handige gezondheidstips en informatie over Vitamustproducten (privacy statement).
FaceLift Verjongings Booster
Er 10 jaar jonger uitzien. Zonder chirurgie, zonder injecties. Helpt bij rimpels, lijntjes, oogwallen en onderkin. Nieuw!

Toepassing:
  Beschermt de huid tegen verouderingsverschijnselen zoals rimpels, lijntjes en onderkin
  Voorkomt en beschermt tegen vermoeide ogen en wallen
  Geeft de huid een jonge en gezonde uitstraling
  Verstevigt huid-, hals- en oogweefsel
  Zichtbaar resultaat binnen 10 tot 30 dagen!

Geen operatie, injecties en dure crèmes
Rimpels, lijntjes, onderkin en oogwallen zijn de bekendste verschijnselen van huidveroudering. Met de FaceLift Verjongings Booster gaat u dit proces gericht tegen. Zonder operatie, injecties of crèmes, die doorgaans een onnaturlijk of tijdelijk effect hebben. De huid krijgt zijn voeding van binnenuit. Een inwendige kuur is daarom veel effectiever. De FaceLift Verjongings Booster is een effectieve, 100% natuurlijke formule voor een strakke en elastisch huid-, hals- en oogweefsel. Met FaceLift Verjongingsbooster ziet u er jonger, gezonder en beter uit. De eerste resultaten ziet u al binnen een maand! FaceLift is geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Wat doet FaceLift Verjongings Booster
FaceLift Verjongings Booster bevat een veilige en 100% natuurlijke formule van ingrediënten met een vijfvoudige werking. De formulering is dusdanig dat deze onbeperkt en zonder enig risico kan worden gebruikt.

1. Houdt de huid gaaf en soepel
Dankzij de zéér krachtige anti-oxidanten in FaceLift Verjongings Booster houdt u het collageen en de elastine in de huid gaaf en gezond. Ze helpen huidcellen herstellen en sterker te maken waardoor verouderingsverschijnselen, rimpels en lijntjes verdwijnen. Ook krijgt u in de zon een mooiere teint.

2. Stimleert de bloedcirculatie in de kleinste bloedvaten
Met FaceLift Verjongings Booster wordt de bovenste laag van de huid gevoed, zodat de celdeling (= huidvernieuwing) wordt bevorderd. Dit gaat rimpel- en lijntjesvorming tegen en helpt om een gave en strakke huid te houden, ook in de halsstreek.

3. Verbetert de aanvoer van voedingsstoffen
Deze voedingsstoffen verzorgen en verstevigen de huid. Dit geeft de huid een jonge en vitale uitstraling. Ook het pigment in de huid blijft hierdoor gezond.

4. Versnelt de afvoer van afvalstoffen
Hierdoor gaat u oneffenheden van de huid (zoals meeëters, puistjes e.d.) en oogwallen tegen. Bij langdurig gebruik zullen deze verdwijnen.

5. Reinigt de huid van binnenuit
De huid wordt zuiver gevoed zodat huidproblemen en veroudering worden voorkomen.


In 10 tot 30 dagen minder rimpels, lijntjes, onderkin en oogwallen
   Direct bestellenKlik hier als u meerdere Vitamust-producten wilt bestellen  
Ja, ik bestel de FaceLift Verjongings Booster (45-dagen dosering) en betaal ter introductie géén € 69,- maar slechts € 49,-

Gewenst aantal: 1 2 3 4
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Gratis nieuwsbrief:Ja Nee
Privacy
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. U ontvangt geen ongewenste reclame of producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op uw verzoek verwijderen wij uw gegevens uit onze database. Lees meer...
Combinatie aanbieding
JA, ik bestel tevens de Energie Booster, een vitaliserend vitamine preparaat met een compleet vitamine-B complex dat belangrijk is voor de huid. In combinatie met FaceLift Verjongings Booster betaal ik geen € 29,95 maar slechts € 24,95 voor een 90-dagen dosering. (aanklikken indien gewenst).

Betalingswijze (alleen in nederland):
Ik betaal het verschuldigde bedrag (inclusief 5,25 euro verzendkosten) via iDeal

Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50
Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

        © Copyright 22003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl